RowyNet

RowyNet is de grootste site in het Nederlandstalige gebied met gratis partituren die u zonder verplichtingen kunt downloaden. Inmiddels zijn het er meer dan 1.100, waaronder veel muziek voor orgel. Ook kunt u online gratis een muzieklexicon raadplegen in maar liefst vier talen.

Comments

ik vond de vorige webpagina

ik vond de vorige webpagina van rowy net makkelijker. nu is het zeer onoverzichtelijk. jammer.

De vorige layout leverde

De vorige layout leverde nogal veel mails op naar de Admin, omdat men niet begreep hoe de interface werkte. Nu ontvangen we geen enkele mail meer over de besturing, terwijl het aantal bezoekers met bijna 100 % gestegen is.

We moesten de layout aanpassen, omdat die afgestemd was op een kleine voorraad. Het was namelijk maar een hobby, die echter al gauw uit de hand liep. De nieuwe opzet biedt meer mogelijkheden. Zo is er nu een zoekfunctie op componist en op titel. Ook hebben we nu een multilinguaal en contextueel muzieklexicon, en een pagina met zorgvuldig geselecteerde links.

Binnen een maand stappen we over op een eigen snelle server, die ons nog meer mogelijkheden zal bieden. We zullen onze (gratis) diensten uitbreiden, maar met elke nieuwe mogelijkheid, zult u ook iets langer moeten zoeken waar u moet zijn. Het is niet anders.

Rowy

Een paar opmerkingen over de

Een paar opmerkingen over de site. Het zou gemakkelijk zijn om de nieuwe partituren te linken, nu moet je ze opzoeken binnen de catogerie waar het stuk ondervalt. De site van Werner Icking werkt ook zo, reuze handig!
Ik vind ook dat de duidelijkheid van de site minder is geworden. Verder natuurlijk een gigantisch aanbod in vooral klassieke muziek, een van de beste sites die ik ken!!

Overigens krijg ik het niet voor elkaar om via de site contact te leggen met Rowy, iedere email die ik verstuur komt retour, zal met spamcontrole te maken hebben maar ik kom er niet door. Misschien kan Rowy duidelijker aangeven hoe hij te bereiken is voor eventuele op- of aanmerkingen,

Aan A.Mulder U heeft gelijk,

Aan A.Mulder

U heeft gelijk, het zou makkelijker zijn. Maar door door het hele aanbod te ‘moeten’ bladeren kom je zo nog eens wat verrassends en/of nieuws tegen. Het aanbod is nogal gigantisch zo onderhand, 2147 partituren!! Me dunkt.

Om Rowy te kunnen bereiken per e-mail gebruikt u mail-at-rowy-dot-net als adres. En als u gewoon platte tekst gebruikt, geen HTML-opmaak krijgt zij ( ja, Rowy is een mevrouw ) de mail denk ik heus wel binnen.